Rømø Tours

 • Udforsk Rømø med Rømø tours.
 • Med Rømø Tours får du muligheden for at opleve Rømøs seværdigheder og unikke natur på en helt ny og anderledes måde, som passager ombord på en traktorbus.
 • For anden sæson nu, har du mulighed for at opleve øen på en ny og anderledes måde, nemlig som passagerer på en ”traktorbus”, der kører øen rundt efter et ”hop-on-hop-off”-princip i månederne maj-oktober. Der er oprettet 9 stoppesteder, hvor det vil være muligt at stå på og stå af ”bussen”, med Havneby havn (færgeterminalen) som udgangspunkt, hvorefter HopOn - HopOff ved alle samlingspunkter på Rømø, f.eks Havneby butikstorv, Lakolk butikstorv, Enjoy og Trygfonden på stranden. Benyt lejligheden til at stå af og brug et par timer ved et eller flere af vores stoppesteder.
  Vi kører Ørundturen hv. 2 time og Chaufføren vil samtidig fungere som guide og kan på dansk, engelsk og tysk formidle information om Rømøs historie, lidt anekdoter og de mange oplevelser der er, at opleve på øen.
  Det er også muligt at købe en kombiticket og opleve Sylt og Rømø på en dag.
  Vi laver også ”oplevelses” ture, hvor du kan komme rundt i Rømøs skønne natur. Turen køres både med og uden naturvejleder og gerne på bestilling. Se også hjemmesiden for mulige ture.
  Vi binder øen sammen
  Se køreplan på www.romo-tours.dk og køb din billet online, eller tjek os ud på facebook og instagram. Billetter kan også købes ved færgeterminalen, samt ombord på traktorbussen.